Kolin Kumppanit

Järjestä:

Kauttamme voit vuokrata käyttöösi eri tasoisia- ja hintaisia majoituspaikkoja ympäri vuoden. Tule retkeilemään Kolin jylhiin maisemiin kesällä tai vuokraa majoitus aivan Loma-Kolin laskettelurinteiden juurelta talvella. Meiltä löydät juuri sinulle sopivan majoitusratkaisun!

Laadukkaat & viihtyisät vuokramökit Kolilla

Kaikki mökkimme ovat Loma-Kolin kansallismaisemissa erilaisten harrastemahdollisuuksien lähellä.

Tervetuloa SuomenSatuun

Vapaa-ajan asuntoihin vastustamattoman kauniiden järvien rannalle ja kauniin luonnon äärelle

Nykyaikaiset loistohuvilat Suomen 4:nneksi suurimman järven, Pielisen äärellä Loma-Kolin alueella, Keski- ja Itä-Suomen korkeimpien rinteiden äärellä. Kaudesta riippuen hyvät hiihto, lumilautailu ja laskettelu tai kalastus tai veneily mahdollisuudet. Loma-Kolin rinteet ovat 1.5 km päässä ja Ukko-Kolin rinteillekin on vain 9 km. Pielisessä on loivasti syvenevä kivikkoinen ranta ja rannalla oleviin veneisiin on myös moottorit. Koirilammen rannalla sijaitsevissa huviloissa on oma iso laituri. Siellä saat olla omassa rauhassa nauttien luonnon rauhallisuudesta ja kauneudesta. Jokaisessa hirsihuvilassa on kolme makuuhuonetta, oma sauna sekä poreamme, josta avautuu kaunis näkymä Pieliselle, biljardihuone ja todella suuret terassit. Kaikissa huviloissa on suuri mukava piha. Langaton internet yhteys kuuluu jokaiseen huvilaan. 

Viihtyisät ja nykyaikaiset mökit Loma-Kolilla, keskellä kauneinta luontoa. 

Talvi

Valaistulle hiihtoladulle pääsee suoraan pihasta. Laskettelurinteille on muutama minuutti ajomatka. 

Kesä

Kuntopolku kulkee lähellä mökkejä. Loma-Kolin luonto on harvinaisen kaunis ja monipuolinen. Kolin kansallispuistoon on n. 6 km.

Kaikissa mökeissä on viihtyisät terassit ja kaasugrilli.

 

 

Majoitushaku

+/-2
+

Näetkö virheen?